Sabtu, 8 Ogos 2009

Puasa ! Ramadhan !

Assalamualaikum,



Ngeee.Internet dah ada balik.Ngee.Erk.Internet ni sekejap ada sekejap tak ada.Pelik bebenor betul eden.Wkaka.

Ouhh.Seperti yang dimaklumkan,tak lama lagi puasa.Ehh!Jom!Kita bersorak!Sorak kita berbunyi sebegini,


"Puasa datang!Yayay!Puasa!"


Hahaha.Macam orang kurengg siuman bukan?Ada di situ?:PHahaha.Farah memang sangat sangat suka puasa.Barangkali Farah asyik tanya fasal bila puasa.Hehehe.Err.Dulu saya tak suka kenapa sekarang suka?Entah.Heheh.

Sempena bulan puasa yang mulia atau bulan Ramadhan,ada sesiapa ingat tak Farah nak sediakan cerpen.;D Sekarang Farah sedang merangka ceritanya bagaimana.Tajuknya mungkin begini:

*Puasa Dan Merdeka!


Ada nak ubah tajuk dia?Hmm,boleh boleh.Silakan.Farah memang nak sangat kamu semua tolong Farah dengan mencarikan tajuk cerpen yang tepat.;)




Dann,Farah suka juga bila menjelang raya!Pada malam raya,Farah boleh main mercun dan bunga api.Kalau nak diikutkan dengan tahun lepas,ayah Farah beli yang bunga api je.Ehh.Kalau tak silap,mercun pun ada.Tapi kebanyakkannya Farah suka main bunga api.Selamat okey!Bukan pengecut.:P Farah pun pernah main mercun.Bakar baling.Thats all.:)




Tutup post.Farah nak ucapkan selamat berpuasa!Harapnya,tak ada yang ponteng puasa.Heheh.:D







:8::8:

12 ulasan:

syudJB berkata...

selamat menyambut bulan Ramadhan ! =)

nabilah berkata...

ramadhan!!
hepi berpuasa!!

DJ Farahani berkata...

Kak Syuddddd =D,


Selamat menyambut bulan ramadhan juga!=D

DJ Farahani berkata...

Nabilahhh,


Ramadhan!:D

Ynn. berkata...

jgn tinggal puasa tau :P

DJ Farahani berkata...

Kak Ynnn =D,


Okey.Ingat tu kawan kawan!:P

MeZ berkata...

Selamat berpuasa.. MeZ ada satu idea untuk tajuk tu..

Aku Merdeka! Aku Puasa!
Hehehe..

nurul hidayah roslan berkata...

Salam farah,

bile puase dah nak dekat....pekse kak dayah pon dah nak dekat..huhuu

T.H berkata...

hai ada contest kat blog saya, tapi kena minta parents boleh join tak.

DJ Farahani berkata...

MeZZZ Chaiyok!:P

Hehehe.Farah oun okey juga.Farah dah ambik tajuk tu.

Thanks ya!

DJ Farahani berkata...

Kak Dayahhhhh =D,

Ouhh.
Buat betul betul ek.
:D

DJ Farahani berkata...

THHHH,

Okey.Insya-Allah saya join.:)